Vår telefonväxel är stängd 2022-12-07 och 2022-12-08. Om ni behöver hjälp kontakta oss på helpdesk@kameo.se så återkommer vi snarast möjligt.

Marknadskoordinator - studentmedarbetare

Om Kameo

Kameo tillhandahåller och driver en investeringsplattform där privatpersoner och institutioner kan investera i säkerställda företagslån. Bolag som söker finansiering är till stor del fastighetsbolag i mellansegmentet som är i behov av kapital för att uppföra bostäder, industrilokaler eller dylikt.

Kameo grundades i Stockholm 2014 och erhöll tillstånd som betalningsinstitut från det danska Finanstilsynet 2016. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark och Norge.
  
2019 klev investmentbanken ABG Sundal Collier in som bolagets största delägare, och under våren 2021 blev även Ilija Batljan Invest AB en av Kameos största delägare. 

  • Dela:

Arbetsbeskrivning

Kameo söker nu en studentmedarbetare som kan arbeta mellan 5-15 timmar i veckan.

Som Marknadskoordinator på Kameo kommer du att arbeta tätt tillsammans med vårt marknadsteam. Tjänsten är bred och dina arbetsuppgifter kommer att variera. Du kommer bland annat att koordinera, samordna, och analysera olika marknadsinsatser – från kampanjer och event till produktion av innehåll till Kameos marknadsföring. Du kommer även att stötta vårt Operations team med administrativa uppgifter.

Vad vi söker:

Det viktigaste för denna roll är dina personliga förmågor och ambitioner. För att trivas i rollen är god samarbetsförmåga och noggrannhet avgörande. Att du är ansvarstagande och serviceinriktad är också en viktig förutsättning för att prestera i rollen.

Vi ser att du är en strukturerad ”doer” som är flexibel och lösningsorienterad. Du trivs med att tempot stundtals är högt och har förmågan att snabbt skifta fokus. Du har en positiv attityd till ditt arbete och dina kollegor, är nyfiken och har ett stort intresse för att lära dig nya saker.

Kvalifikationer:

  • Pågående studier inom ekonomi, marknadsföring eller liknande
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • Uppskattar ett högt arbetstempo med mycket eget ansvar

Vi kan erbjuda:

  • En stimulerande arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling
  • Att vara med och bygga Nordens ledande investeringsplattform
  • Vara delaktig i ett bolag i stark tillväxt
  • Centralt beläget kontor vid Humlegården i Stockholm
  • Flexibla arbetstider

Din ansökan:

Skicka din ansökan till linda@kameo.se med en kort beskrivning om varför just du skulle passa för tjänsten. Märk mailet med ”Marknad Studentmedarbetare”. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.