Marknadskoordinator till skandinaviskt tillväxtbolag

Kameo är en plattform för lånebaserad crowdfunding där personer och institutioner kan investera i företagslån till entreprenörer som i sin tur kan genomföra ett fastighetsprojekt eller utveckla sitt företag med hjälp av finansieringen från Kameo.

Kameo grundades i 2014, fick tillstånd som betalningsinstitut från det danska Finanstilsynet i 2016 och opererar i Sverige och Norge genom filialer. Kameo Svensk Filial är en del av Kameo ApS. Kameo ApS har tillstånd i Danmark som betalningsinstitut, samt tillstånd från det danska Finanstilsynet att genom filial tillhandahålla betaltjänster i Sverige. Kameo ägs av anställda, styrelsen, ängelinvesterare samt av investmentbanken ABG Sundal Collier. Vi har kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

  • Dela:

Vem är du?

Vi söker dig som studerar marknadsföring eller motsvarande med inriktning digital marknadsföring och har ett intresse för finans och vill ha möjligheten att få utvecklas och ta ansvar. Du är mycket skicklig på att formulera dig i skrift i både svenska och engelska och har ett stort intresse för kommunikation. Du har goda kunskaper i Office-paketet, Photoshop och In design och behärskar bannerproduktion.

För att trivas och lyckas med rollen behövs en person som har lätt för att bygga relationer då arbetet är mycket socialt. Du är kreativ och kvalitetsmedveten och trivs i en entreprenöriell omgivning och kan strukturera ditt arbete. Du samarbetar med Kameos Marknadschef som leder ditt arbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara bannerproduktion, skapa content för olika digitala kanaler, skriva nyhetsbrev samt stötta Marknadschefen i sälj-och marknadsprojekt. Kunna följa upp trafik från sökmotorer och digitala kampanjer med hjäp av bland annat Google Analytics är meriterande.

Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll i ett tillväxtbolag

Du erbjuds en utmanande, självständig roll i ett dynamiskt tillväxtbolag på en arbetsplats med prestigelös positiv stämning där alla medarbetare har stor möjlighet att påverka sin egen roll. Du kommer att arbeta på Stockholmskontoret som ligger på Brahegatan. Alla länder har samarbetar över gränserna med olika marknadsföringsprojekt och det svenska kontoret har tät kontakt med de norska och danska teamen.

Tjänstens omfattning: Deltid med möjlighet att övergå till en heltidstjänst.
Lön: Marknadsmässig

Intervjuer sker löpande och tjänsten önskas tillsättas omgående.

Kontakta Frode Sørensen frode@kameo.no med din ansökan.