Kameo och Klarna inleder samarbete

Kameo | Klarna

Klarna Open Banking möjliggör smidigare investeringar genom Kameos plattform. Läs om hur du enkelt och smidigt betalar dina bud genom Klarna Open Banking. 

  • Dela:

Av Kameo


I takt med att Kameos investerare har ökat kraftigt i Skandinavien, ökar efterfrågan på ännu smidigare betalningslösningar. Kameo har därför inlett ett samarbete med Klarna för att kunna erbjuda alla kunder direktbetalning från sin bank genom Klarna Open Banking. 


Klarna Open Banking
 
För oss på Kameo är det viktigt att alla får möjlighet till att investera i fastighetslån på vår plattform, på ett enkelt och smidigt sätt. Det har därför varit självklart för oss att välja Klarna som partner, en gigant inom fintech, för att kunna leverera en ny och smidig betalningslösning. Samarbetet med Klarna Open Banking innebär att alla investerare nu kan göra direktbetalningar från sin bank när de investerar i fastighetsprojekt på vår plattform. Nedan hittar du en enkel steg-för-steg guide på hur du investerar i fastighetslån, direkt från din bank med hjälp av Klarna. 


Så här funkar det:

  1. Skriv in beloppet du vill låna ut till projektet du vill investera i
  2. Välj betala i efterskott
  3. Välj Klarna och tryck "OK"
  4. Välj den bank du vill göra en banköverföring från och följ instruktionerna
  5. Klart!

Vill du fortfarande betala dina bud direkt från ditt Kameo-konto eller göra en bankgiroinbetalning? No worries, det kan du fortfarande göra! Du väljer själv vilken betalningsmetod som passar dig. 


Frågor om Kameos samarbete med Klarna?
Varmt välkommen att höra av dig till helpdesk@kameo.se, så hjälper vi dig personligen!


KLarna (940 x 500 px) (1)