Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Frågor och svar om Kameos koncept och verksamhet

Frågor och svar

Frågor och svar Allmänt

Allmänt

Vad innebär det att Kameo har tillstånd från Finansinspektionen och hur behandlas mina personuppgifter? Få svar på allmänna frågor här.

Frågor och svar låntagare

Låntagare

Vill du bli låntagare genom Kameo? Hur ser ansökningsprocessen ut? Vi ger dig svaren på de vanligaste frågorna från låntagare.

Investerare

Investerare

Hur sätter jag in pengar på mitt Kameo-konto, och hur ofta betalas ränteinkomsterna ut? Få svar på de vanligaste investerarfrågorna här.

Hittade du inget svar på din fråga?

Om du har frågor kring ditt konto, aktuella lån eller annat som du inte hittar svar på ovanför, är du alltid välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se eller på tel: 010-483 58 80 – vi hjälper dig gärna med både stora och små frågor.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår plattform och att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen med våra produkter och tjänster. Upplever du något problem med plattformen, eller har förslag på hur den kan bli bättre? – kontakta oss gärna!