Bästa investerare! Den 1 juni kommer Kameos hemsida att vara otillgänglig under en kort tid på grund av planerat underhåll. Hemsidan kommer att vara nere från kl. 10.00 och förväntas vara åter i drift ca. 2 timmar senare. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan medföra och tackar er för ert tålamod och förståelse.

Kameo har uppdaterat de allmänna villkoren för långivare. Du hittar allmänna villkor genom att klicka på "Användarvillkor" i footern.

Frågor och svar om Kameos koncept och verksamhet

Frågor och svar

Frågor och svar Allmänt

Allmänt

Vad innebär det att Kameo har tillstånd från den danska Finansinspektionen och hur behandlas mina personuppgifter? Få svar på allmänna frågor här.

Frågor och svar låntagare

Låntagare

Vem kan låna genom Kameo och hur ser ansökningsprocessen ut? Hitta svar på vanliga frågor som låntagare har här.

Investerare

Investerare

Hur sätter jag in pengar på mitt Kameo-konto, och hur ofta betalas ränteinkomsterna ut? Få svar på de vanligaste investerarfrågorna här.

Hittade du inget svar på din fråga?

Om du har frågor kring ditt konto, aktuella lån eller annat som du inte hittar svar på ovanför, är du alltid välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se eller på tel: 010-483 58 80 – vi hjälper dig gärna med både stora och små frågor.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår plattform och att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen med våra produkter och tjänster. Upplever du något problem med plattformen, eller har förslag på hur den kan bli bättre? – kontakta oss gärna!