Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Tidigare låntagare söker finansiering till uppförande av hyresbestånd Avslutad

11% årsränta | Riskbetyg B

Bolaget önskar att låna SEK 10 440 000 av Kameos långivare för ett pågående projekt bestående av totalt 72 hyreslägenheter i Timrå. Detta är fjärde lyftet för projektet och inflytt är beräknat att ske Q1 2025. Projektet är uppdelat på två etapper där detta lån finansierar första etappen som består av 36 enheter. Projektet är påbörjat, där produktion av modulerna sker i fabrik och markarbetet är långt gånget. Samtliga hus är planerade att vara resta under maj 2024 och slutbesiktigade till årsskiftet 2024/2025. Finansiering av etapp 1 sker med eget kapital tillsammans med detta byggnadskreditiv via Kameo. Detta är den fjärde av fyra trancher om totalt SEK 40 000 000.

Som säkerhet för detta lån ställs pant i fastighet samt bolagsborgen.

Återbetalning av detta lån är planerat att ske genom investeringsbidrag som är beviljat samt slutplacering från bank, vilket planeras att ske när projektet är färdigställt och slutbesiktigat.

Länk till tidigare trancher:

Lån 4449

Lån 4465

Lån 4485

Projektets styrkor

  • Tidigare låntagare
  • Beviljat investeringsstöd
  • Offererad slutplacering från bank
  • LTV 59%