Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Tjäna pengar på fastigheter – utan att äga några!

Investera i fastigheter

Du behöver inte vara rik för att tjäna pengar på fastigheter. Idag finns det flera aktörer som möjliggör för småsparare att tjäna pengar på fastigheter, utan att äga några. Bland annat Kameo – vi förklarar hur! 

  • Dela:

Av Kameo I  Uppdaterad 2024-01-15


Att investera i fastigheter är vanligtvis associerat med att förvärva fastigheter, vilket historiskt har varit en lönsam strategi. Dock innebär detta ofta en betydande tids- och kapitalinvestering, vilket inte alla har möjlighet till. 
 
Är du intresserad av att engagera dig på fastighetsmarknaden utan att behöva satsa stora summor pengar? Vi kommer här att beskriva hur du enkelt kan investera i fastigheter och generera inkomster, utan att faktiskt äga dem!


Fastigheter genom crowdfunding

Ett alternativ som har blivit populärt den senaste tiden, är att investera i fastighetslån genom Kameo. Via plattformen kan privatpersoner och företag låna ut pengar till fastighetsprojekt i hela Skandinavien, med en förväntad årsränta på mellan 5–15%.

Till skillnad från när du köper en fastighet, kan du investera från 500 kr genom Kameo, vilket gör att du kan sprida dina risker över flera fastighetsprojekt. Alla lån har dessutom underliggande säkerheter, i form av pant i fastighet eller personlig borgen.


Etablerad-fastighetsutvecklare-soeker-finansiering-till-uppfoerande-av-98-bostaeder-i-Trollbaecken-i-Tyresoe-kommun_kameo_v2_640x400t

Tidigare fastighetsprojekt Kameos investerare har finansierat. 98 bostadsrätter i Tyresö. 


Månadsvisa ränteinkomster

Du väljer själv vilka fastighetsprojekt du investerar i - det rör sig om allt från småskaliga bostadsrättsprojekt till kommersiella fastigheter. När du investerat i ditt första fastighetslån, är det sedan bara att luta dig tillbaka och vänta på din ränta som betalas ut automatiskt varje månad och med rätt investeringar kan du bli rik på fastigheter. Kolla in vilka fastighetsprojekt du kan investera i just nu, här.


Tips! Vill du åt ränta på ränta-effekten? återinvestera de månatliga ränteinkomsterna, och skapa din egen pengamaskin med målet att bli rik på fastigheter ;) 


Öppna ett kostnadsfritt konto


*Observera att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Läs också: Därför lånar fastighetsutvecklare pengar genom Kameo

Om Kameo

Vad: Investeringsplattform för säkerställda fastighetslån
Antal investerare: 60.000+
Antal publicerade lån: 1045
Utlånat via plattformen (SEK): 4 867 307 973 kronor
Genomsnittsränta: 10,3%*
Kreditförluster: 0% konstaterade kreditförluster i Sverige.