Attans! Tyvärr upplever vi för närvarande problem med att upprätta nya investeringskonton. Vi arbetar för fullt för att lösa detta. Under tiden kan du registrera dig med hjälp av bara din e-post och få tillgång till all information på vår investeringsplattform, för att läsa på om våra investeringsmöjligheter. Du är välkommen att höra av dig till helpdesk@kameo.se om du har några frågor.

Tjäna pengar på fastigheter – utan att äga några!

Investera i fastigheter

Du behöver inte vara rik för att tjäna pengar på fastigheter. Idag finns det flera aktörer som möjliggör för småsparare att tjäna pengar på fastigheter, utan att äga några. Bland annat Kameo – vi förklarar hur! 

  • Dela:

Av Kameo I  Uppdaterad 2021-06-22


Att investera i fastigheter förknippas ofta med att köpa fastigheter, som historiskt sett har gett en fin avkastning, men kräver både mycket pengar och tid – något många inte har.

Vill du få tillgång till fastighetsmarknaden, utan att behöva investera miljonbelopp? Här förklarar vi hur du enkelt kan investera och tjäna pengar på fastigheter, utan att äga några!


Fastigheter genom crowdfunding

Ett alternativ som har blivit populärt den senaste tiden, är att investera i fastighetslån genom Kameo. Via plattformen kan privatpersoner och företag låna ut pengar till fastighetsprojekt i hela Skandinavien, med en förväntad årsränta på mellan 5–15%.

Till skillnad från när du köper en fastighet, kan du investera från 500 kr genom Kameo, vilket gör att du kan sprida dina risker över flera fastighetsprojekt. Alla lån har dessutom underliggande säkerheter, i form av pant i fastighet eller personlig borgen.


Etablerad-fastighetsutvecklare-soeker-finansiering-till-uppfoerande-av-98-bostaeder-i-Trollbaecken-i-Tyresoe-kommun_kameo_v2_640x400t

Tidigare fastighetsprojekt Kameos investerare har finansierat. 98 bostadsrätter i Tyresö. 


Månadsvisa ränteinkomster

Du väljer själv vilka fastighetsprojekt du investerar i - det rör sig om allt från småskaliga bostadsrättsprojekt till kommersiella fastigheter. När du investerat i ditt första fastighetslån, är det sedan bara att luta dig tillbaka och vänta på din ränta som betalas ut automatiskt varje månad och med rätt investeringar kan du bli rik på fastigheter. Kolla in vilka fastighetsprojekt du kan investera i just nu, här.


Tips! Vill du åt ränta på ränta-effekten? återinvestera de månatliga ränteinkomsterna, och skapa din egen pengamaskin med målet att bli rik på fastigheter ;) 


Öppna ett kostnadsfritt konto


*Observera att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Läs också: Därför lånar fastighetsutvecklare pengar genom Kameo

Om Kameo

Vad: Crowdfunding av lån till fastighetsprojekt och företag i tillväxt.
Antal investerare: 30.000
Antal lån: 430
Utlånat i SEK: 1 539 814 315 kr
Genomsnittsränta: 9,1%*
Kreditförluster: 1