Investera i fastighetsprojekt – få ränta varje månad!

Få ränteinkomster varje månad

När du investerar i fastighetslån genom Kameo får du månatliga ränteinkomster på det kapital du investerar. Idag har 30.000 investerare på Kameos plattform fått en genomsnittlig årsränta på 9,1%*, fördelat på över 430 lån. Ränteinkomsterna kan du dessutom återinvestera, för att få den så kallade ränta-på-ränta-effekten.

  • Dela:

Av Kameo


Kameo är Skandinaviens största investeringsplattform för fastighetslån, med över 30.000 investerare som bara under första halvåret 2021 har finansierat fastighetsprojekt för över en halv miljard SEK. Totalt har Kameo lånat ut över 1,5 miljarder SEK. Varje vecka får du som investerare möjligheten att investera i flertalet fastighetsprojekt runt om i hela Skandinavien, vilket inte bara ger dig en månatlig avkastning, det främjar även den skandinaviska bostadsmarknaden.

Något som är speciellt uppskattat och unikt för just Kameo är de ränteinkomster som trillar in på ditt Kameo-konto varje månad. När du investerar i fastighetslån genom Kameo väljer du själv vilka projekt du vill investera i. Därefter får du månatliga ränteutbetalningar tills löptiden på respektive lån är slut. I samband med att löptiden tar slut kommer även ditt investerade kapital att återbetalas. 
 
En fördel med månatliga ränteutbetalningar är att du får möjlighet att återinvestera räntan i nya lån, vilket möjliggör riskspridning i din fastighetsportfölj. För att inte missa när ränteinkomsterna trillar in, skickar vi ut notifikationer via e-post om att räntan satts in på ditt Kameo-konto.


Investera i fastighetslån

Mattias, en av Kameos investerare, som vi tidigare har fått intervjua, berättade om hur den månatliga ränteutbetalningen är som ett kvitto på att du faktiskt tjänar pengar på dina investeringar.

– ”Det jag gillar skarpt med att investera genom Kameo är att det varje månad tickar in pengar på kontot. Begreppet pengamaskin, som många pratar om, anser jag därför blir tydligare med Kameo än på börsen.”


Tips! Så skapar du ränta-på-ränta effekten

När du placerar dina pengar i projekt via Kameo får du avkastning i form av en månatlig ränta. Det innebär att du varje månad har mer pengar på kontot än vid föregående månad. Om du hela tiden återinvesterar din avkastning, kommer du inte bara få avkastning på det kapital du satte in från början utan även på den återinvesterade avkastningen. Detta kallas för ränta-på-ränta effekten och möjliggör att du kan få en liten summa pengar att växa till en stor summa med tiden.


Öppna ett kostnadsfritt Kameo-konto


*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.