Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Därför väljer allt fler att investera

Att investera i fastigheter i Sverige blir allt vanligare. Som fastighetsinvesterare kan du enkelt börja investera i fastigheter och långsiktigt investera smart.

  • Dela:

Människor behöver alltid någonstans att bo. Att investera i fastigheter är därför ett smart sätt att få igång sin investeringsportfölj i en bransch som alltid kommer att vara efterfrågad. Låt oss gå igenom andra orsaker till att fastigheter är ett av de mest populära investeringsalternativen idag.


Enkel inkomst med löpande avkastningar

Med bara en investering i fastigheter har du möjlighet att bygga upp en investeringsportfölj som växer sig större genom att fortsätta investera med ränta på ränta effekten, eller genom att lägga till ytterligare kapital i andra investeringsprojekt. Efter ett tag har din investerade summa potential att generera märkbara avkastningar utan någon större ansträngning


Hur börjar man investera i fastigheter?

Fastighetsinvesteringar kan lätt uppfattas som något otillgängligt för allmänheten, men med hjälp av vår tjänst på Kameo kan du enkelt börja investera i fastigheter genom att registrera dig på sidan. Därefter kan du själv välja vilka projekt du är intresserad av, och investera med hög avkastning genom att välja projekt med högre risk, eller välja de säkrare alternativen med en något längre ränta.


Vem kan investera pengar i fastigheter?

Att komma igång som fastighetsinvesterare är inte så svårt som det låter. Framför allt behöver du inte vara miljonär för att investera pengar i fastigheter. Som investerare krävs det att du är en myndig medborgare i någon av våra verksamma länder, det vill säga Sverige, Norge eller Danmark. Efter at ha registrerat dig på vår sida kan du sedan investera pengar i fastigheter genom att välja ut de fastighetsprojekt som intresserar dig mest, och sätta in precis hur mycket du vill från 500 kr och uppåt.


Att se över sin investering i fastigheter

När du kommit igång kan du enkelt följa och se över din investering i fastigheter från din profil på hemsidan. Där kan du se hur det går för projekten, hur dina investeringar är fördelade, och avkastningen som blir av dessa.


Behöver inte vara tidskrävande

Som investerare kan du själv styra över ditt ekonomiska risktagande. En billigare och mer osäker fastighetsinvestering kan ge högre avkastning, men de medför också en större risk. En investering i den högre prisklassen ger generellt lägre vinster men anses vara en säkrare investering. Precis som på aktiemarknaden kan fastighetsinvesterare göra investeringar som passar deras riskprofil.


Fastighetsinvesterare kan styra sin egen risk

Som investerare i fastigheter kan du själv styra över ditt ekonomiska risktagande. En billigare och mer osäker fastighetsinvestering kan ge högre avkastning, men de medför också en större risk. En investering i den högre prisklassen ger generellt lägre vinster men anses vara en säkrare investering. Precis som på aktiemarknaden kan fastighetsinvesterare göra investeringar som passar deras riskprofil.


Vill du investera i fastigheter med god avkastning samtidigt som du bidrar till bostadsbyggandet i Sverige, Norge och Danmark? Investera i fastighetslån direkt på Kameo.se!


Investera