6 lånetyper du kan ansöka om genom Kameo

Ansök om fastighetslån genom Kameo

Kameo finansierar företags- och fastighetslån med hjälp av tiotusentals småsparare i hela Skandinavien. Vi erbjuder flera typer av lån - allt från byggnadskreditiv och brygglån, till topplån och refinansiering av eget kapital. I denna artikeln kan du läsa om vilka lånetyper Kameo erbjuder. 

 • Dela:

Av Kameo


Kameo finansierar flera olika typer av företags- och fastighetslån, vilket gör att du kan ansöka om det lån som passar just ditt projekt. Nedan listar vi sex olika lånetyper du kan ansöka om. 


 1. Byggnadskreditiv
  Genom Kameo kan du finansiera byggprojekt, för upp till 100 miljoner kronor. Vi ställer låga krav på antal förhandssålda enheter och erbjuder en flexibel löptid upp till 36 månader. Vi finansierar allt ifrån bostadsrätter, villor och hyresrätter till kommersiella fastigheter. Läs mer om byggnadskreditiv genom Kameo här
   
 2. Refinansiering av eget kapital
  Sitter du fast med en stor del eget kapital i befintliga projekt eller i uppförandet av nya fastigheter? Eftersom banken sällan går högre än en 60% belåningsgrad kan det begränsa den önskade tillväxten. Kameo kan erbjuda lån över din bankfinansiering, som kan hjälpa dig att få loss det egna kapital som krävs för att ni ska kunna genomföra nya investeringar, nya projekt eller för att kunna stärka kassan. Läs mer här.
   
 3. Brygglån
  Med et brygglån via Kameo kan du få nödvändig likviditet i en kortare period, fram till att en permanent lösning finns på plats. Vi erbjuder en flexibel löptid från tre månader, och lånet kan i sin helhet betalas tillbaka när som helst. Läs mer om brygglån genom Kameo här.
   
 4. Topplån
  Att låna pengar genom Kameo behöver inte alltid vara ett alternativ till banklån. I många fall kan Kameo användas som ett komplement till traditionell bankfinansiering. Genom Kameo kan du få topplån, som vanligtvis tas efter ett banklån och kompletterar det egna kapitalet i ett projekt. Lånebelopp, löptid och säkerhetsstruktur anpassas till projektet och lånet kan i vissa fall vara avbetalningsfritt. Läs mer om topplån genom Kameo här.
   
 5. Företagslån
  Små och medelstora företag kan söka finansiering genom Kameo. Vi försöker alltid ta fram en skräddarsydd finansieringsstruktur, utefter din företagsmodell. Genom Kameo får du en flexibel löptid på upp till 36 månader, och vi anpassar avbetalningsplanen efter ditt företag. Läs mer om företagslån genom Kameo här.
   
 6. Förvärvslån
  Med ett förvärvslån via Kameo kan ditt bolag få hjälp med att förvärva en befintlig fastighet, eller en tomtmark till ditt nästa fastighetsprojekt. Vi erbjuder en snabb och smidig handläggningsprocess, samt en belåning på upp till 85% av kostnaderna. Med finansiering genom Kameo kan du ta dig an projekt som annars inte varit möjliga! Läs mer om förvävslån genom Kameo här.


Vill du finansiera ditt fastighetsprojekt genom Kameo? Kontakta oss och ansök om lån här