Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Lär dig mer om Kameo

Lär dig mer Kameo

Välkommen till Kameos utbildningssida!


Här samlar vi relevant och lärorikt material för dig som vill lära dig mer om Kameo. Kolla in vår utbildningsserie Kameo Academy, titta på inspelade webbinarium, eller läs intressanta artiklar på vår bloggsida. Vi uppdaterar sidan med nytt material löpande. 

Kameo webinars

Nytt investerarskydd | Kameo

Nytt investerarskydd – vad innebär det?

Vår chefsjurist, Linn Hoel Ringvoll, och vår verksamhetschef, Fredrik Källgren, berättar om det nya regelverket för crowdfunding, hur det påverkar dig som investerare och vilka förändringar som har skett på vår plattform.

Webinar | Kameos kreditprocess

Kameos kreditprocess

Ett lärorikt webinar för dig som är intresserad processen bakom de investeringsmöjligheter du ser på vår plattform, och som vill lära känna vårt kredit-och analysteam bättre.

Webinar: bostadsmarknaden 2023

Bostadsmarknaden 2023 – utmaningar & möjligheter

Kameos kreditanalytiker och säljchef pratar om rådande bostadsmarknad, och hur Kameo tacklar de utmaningar marknaden medför.

Avkastning utanför börsen med Kameo

Kameo som investeringsalternativ i oroliga börstider

Ett webinar för dig som vill lära dig mer om säkerställda obligationer och vikten av att komplettera investeringsportföljen med mindre volatila tillgångsslag. Du får även lära dig mer om hur Kameo har påverkats av den oroliga marknaden, samt hur du kan bygga upp en investeringsportfölj för att minska din investeringsrisk.

Kameo webinar

Vad händer om låntagaren inte betalar?

Vad gör Kameo om en låntagare får betalningssvårigheter eller går i konkurs? I detta webinar berättar vår grundare, Sebastian Harung, och vår juristchef Linn H. Ringvoll, om just detta! 

Risk och säkerheter i Kameos lån

Risk och säkerheter i Kameos lån

Linn, Kameos chefsjurist, och Faraz, analytiker, snackar om risker och säkerheter i Kameos lån. 

Så påverkas Kameo av marknaden

Så påverkas Kameo av marknaden

Vår grundare, Sebastian Harung, och kreditanalytiker, Jacob Ohlin, berättar om hur Kameo och lånen på vår plattform påverkas av marknaden.

investera i fastighetslån

Investera i fastighetslån genom Kameo

Lär dig mer om Kameos koncept och varför investeringar i fastighetslån är ett bra komplement till dina investeringar på börsen. Vi berättar hur du kan tänka kring risk och varför fastighetsbolag lånar pengar genom Kameo.

Säkerheter i Kameos lån

Olika säkerheter i Kameos lån

Kameos svenska VD, Fredrik Källgren och Kameos Chefsjurist och norska VD, Linn Hoel Ringvoll, berättar om Kameos olika säkerhetspaket.

Kameos blogg

Ta del av tips, nyheter och information om investeringar och Kameo.

Lär dig mer om hur dina investeringar genom Kameo ska beskattas, hur du minskar din investeringsrisk, hur du ska tolka Kameos riskklasser, och mycket mer! 

Läs artiklar

Varför Kameo?

Kameo Academy