Attans! Tyvärr upplever vi för närvarande problem med att upprätta nya investeringskonton. Vi arbetar för fullt för att lösa detta. Under tiden kan du registrera dig med hjälp av bara din e-post och få tillgång till all information på vår investeringsplattform, för att läsa på om våra investeringsmöjligheter. Du är välkommen att höra av dig till helpdesk@kameo.se om du har några frågor.

Lär dig mer om Kameo

Lär dig mer Kameo

Välkommen till Kameos utbildningssida!


Här samlar vi relevant och lärorikt material för dig som vill lära dig mer om Kameo. Kolla in vår utbildningsserie Kameo Academy, titta på inspelade webbinarium, eller läs intressanta artiklar på vår bloggsida. Vi uppdaterar sidan med nytt material löpande. 

Kameo Academy

Kameos blogg

Ta del av tips, nyheter och information om investeringar och Kameo.

Lär dig mer om hur dina investeringar genom Kameo ska beskattas, hur du minskar din investeringsrisk, hur du ska tolka Kameos riskklasser, och mycket mer! 

Läs artiklar

Kameo webinars

Avkastning utanför börsen med Kameo

Kameo som investeringsalternativ i oroliga börstider

Ett webinar för dig som vill lära dig mer om säkerställda obligationer och vikten av att komplettera investeringsportföljen med mindre volatila tillgångsslag. Du får även lära dig mer om hur Kameo har påverkats av den oroliga marknaden, samt hur du kan bygga upp en investeringsportfölj för att minska din investeringsrisk.

Kameo webinar

Vad händer om låntagaren inte betalar?

Vad gör Kameo om en låntagare får betalningssvårigheter eller går i konkurs? I detta webinar berättar vår grundare, Sebastian Harung, och vår juristchef Linn H. Ringvoll, om just detta! 

Risk och säkerheter i Kameos lån

Risk och säkerheter i Kameos lån

Linn, Kameos chefsjurist, och Faraz, analytiker, snackar om risker och säkerheter i Kameos lån. 

Så påverkas Kameo av marknaden

Så påverkas Kameo av marknaden

Vår grundare, Sebastian Harung, och kreditanalytiker, Jacob Ohlin, berättar om hur Kameo och lånen på vår plattform påverkas av marknaden.

investera i fastighetslån

Investera i fastighetslån genom Kameo

Lär dig mer om Kameos koncept och varför investeringar i fastighetslån är ett bra komplement till dina investeringar på börsen. Vi berättar hur du kan tänka kring risk och varför fastighetsbolag lånar pengar genom Kameo.

Säkerheter i Kameos lån

Olika säkerheter i Kameos lån

Kameos svenska VD, Fredrik Källgren och Kameos Chefsjurist och norska VD, Linn Hoel Ringvoll, berättar om Kameos olika säkerhetspaket.