Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Skillnaden mellan lån VS aktier

Kameo vs aktier

Vad är skillnaden mellan att investera pengar i lån och att investera pengar i aktier?

  • Dela:

 
Skillnaden mellan lån hos Kameo och aktier

Låt oss gå igenom skillnaden mellan att investera pengar i lån och att investera pengar i aktier! Att investera pengar i lån innebär att du i och med din investering lånar ut pengar till en låntagare som du sedan förväntas få tillbaka med ränta. Att investera i aktier innebär istället att du genom din investering exempelvis blir delägare i bolaget du valt. I och med detta kan du inte med säkerhet veta om eller när du får tillbaka dina pengar eller om du kommer gå med vinst eller inte på din investering. 
 
I videon berättar Kameos grundare Sebastian Harung mer om skillnaderna mellan lån och aktier och berättar även hur en investering genom Kameo ter sig över tid i jämförelse med andra aktörer på aktiemarknaden.