Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Vad innebär löptid?

Kameo löptid

Sebastian förklarar vad löptid betyder och hur det påverkar ditt kapital när du investerar. 

  • Dela:


Vad är löptid och hur påverkar det ditt kapital?

Löptid är ett av de nyckelord du som investerare bör hålla utkik efter när du investerar pengar i lån hos Kameo. Löptid är den beräknade tiden det tar för ett projekt att färdigställas. De flesta lån vi tillhandahåller via plattformen har en snittlöptid på 12 månader. Detta innebär alltså att lånet du investerat i förväntas återbetalas om, eller inom, 12 månader. 
 
För dig som investerare innebär detta att ditt kapital är bundet under samma löptid som projektet har. Med en löptid på 12 månader är alltså ditt kapital bundet under 12 månader. Med vår plattform kan du enkelt hitta och välja lån med löptider som passar just dig och din investeringsportfölj. I videon berättar Sebastian Harung, Kameos grundare, mer om allt som har med löptid att göra.