Investeringar

Spartips, räntor och avkastning
fredrik

Kameo sedan start – hur har det gått med avkastningen?

I maj 2016 publicerades det första lånet på Kameos plattform. Närmare 13 000 investerare har upptäckt möjligheten att kunna investera i företags- och fastighetslån via Kameo, men hur har det gått med avkastningen?

etienne-beauregard-riverin-B0aCvAVSX8E-unsplash

Skakigt på börsen?

Det har skakat en del på världens börser i sommar. Som investerare kryper paniken lätt fram i takt med att de gröna siffrorna på börsen övergår till röda. Håll dig lugn – vi ger dig tips på hur du hanterar denna situation.

ben-white-4K2lIP0zc_k-unsplash

Spara och investera pengar till barnen

Är du sugen på att börja spara och investera till barnen genom Kameo -  men inte riktigt vet hur du ska gå till väga? Att spara till barnen genom Kameo är enkelt och smidigt. Vi hjälper dig att komma igång!

Desirée-artikel

Hon vill inkludera fler kvinnor på finansmarknaden

Det var rädsla som hindrade Desirée Lundberg från att börja investera. Idag är hennes ambition att sprida kunskap och bidra till en mer jämställd finansmarknad, bland annat genom att starta en investeringsgrupp för kvinnor.

Gard

Ökat fokus på prostatacancerbehandling genom robotkirurgi

Prostatacancer är den cancerform som drabbar flest män. Efter att själv ha fått diagnosen vid 52 års ålder, grundade Gard Lauvsnes Norges första privatsjukhus för operationer av prostatacancer.

money-2724248_640

Möjlighet till bättre avkastning på dina pengar genom fastighetslån

När du investerar i fastighetslån genom Kameo får du som investerare möjlighet till god avkastning samtidigt som företag får hjälp med finansiering. Tänk dock på att pengar som placeras i projekten både kan öka och minska i värde och att det kan vara klokt att sprida risken.

Så här fikk Jan 8%

Så här fick Jan 8% ränta på pengarna

En ränta på mellan 8 och 11 procent – det lockade spararen Jan Jonsson att investera genom crowdlending*.

Förstå dina investeringar

Förstå din fastighetsinvestering

Ett fastighetsprojekt är ofta en lång process från början till slut. Från planering till inflytt är det många steg och i det här inlägget ger vi dig lite djupare inblick i hur det kan hjälpa dig planera nästa fastighetsinvestering.

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Därför väljer allt fler att investera i fastigheter

Att investera i fastigheter i Sverige blir allt vanligare. Som fastighetsinvesterare kan du enkelt börja investera i fastigheter och långsiktigt investera smart.

Crowdfunding framtiden

Crowdfunding - framtidens bästa investeringsalternativ?

Den eviga frågan för en entreprenör eller ett startup-företag är hur verksamheten ska växa och bli lönsam. Här kommer vi gå igenom varför crowdfunding är framtidens metod för tillväxt!