Bästa investerare! Den 1 juni kommer Kameos hemsida att vara otillgänglig under en kort tid på grund av planerat underhåll. Hemsidan kommer att vara nere från kl. 10.00 och förväntas vara åter i drift ca. 2 timmar senare. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan medföra och tackar er för ert tålamod och förståelse.

Kameo har uppdaterat de allmänna villkoren för långivare. Du hittar allmänna villkor genom att klicka på "Användarvillkor" i footern.

Kameo

Nyheter om Kameo och våra tjänster
IMG_4721 (1)

Kameo satsar och stärker upp med seniora roller i Sverige

Genom att rekrytera ny VD och marknadschef i Sverige vill Kameo stärka sin position på marknaden inom lånebaserad crowdfunding. 

kameo.se

Kameo crowdfundar franchiselån - vad innebär det?

Nu kan Kameo med tusentals skandinaviska sparare utgöra en kompletterade lokal ”bank” för franchisetagare oavsett var de befinner sig. Franchisetagare ansvarar för sin egen finansiering oberoende franchisegivaren.

Årsränta 10%

En årsränta på 10% är inte en riskfri ränta

Kameos grundare och CEO i Norge, Sebastian Martens Harung, delar sina tankar om crowdlending och tre viktiga saker för att minska förluster.

Det här behöver du veta för att komma igång med crowdfunding

Vad är crowdfunding?

Vad är crowdfunding och är det någonting för din personlighet? I det här inlägget ger vi dig några konkreta tips och du får svaret på hur fungerar crowdfunding.

Utrymme för sparande i din privatekonomi

Så skapar du utrymme för sparande i din privatekonomi

Hitta motivationen, se över avtal och abonnemang regelbundet och titta på din vardag. Det är några av nycklarna till att öka sitt sparande. Här delar vi med oss av några enkla tips!