Meet the team, Cecilia Enlund, CMO

Cecilia Enlund

Cecilia Enlund har sedan i somras arbetat som Marknadschef på Kameo. Här delar hon med sig av varför hon älskar att jobba med marknadsföring, hur hon började intressera sig för fastigheter samt hennes bästa podcast tips. 

  • Dela:

Av Linda Borgudd, Marknadskoordinator Kameo Sverige  I  Publicerat 2019-10-01


Berätta kort om dig själv och din bakgrund!  
- Jag har jobbat med marknadsföring i 20 år inom finansbranschen. För vissa kan ordet finans låta tråkigt, men att skapa riktigt krispig kommunikation kring t ex finansiering samt uppnå så bra resultat som möjligt är bland det roligaste jag vet.


Vad har du för roll på Kameo och vad innebär den?
- Jag är marknadschef på Kameo. Jobbet innebär bland annat att bygga upp vårt varumärke och få fler att upptäcka våra fantastiska tjänster, men också att visa på den nytta vi gör för både entreprenörer och investerare.


Hur började du intressera dig för fastigheter
- Jag har alltid varit intresserad av fastigheter och intresset växte ännu mer sedan jag och min man byggde hus för 4 år sedan. Vi köpte en tomt, tog in en arkitekt och projektledde hela bygget. Det var en otroligt spännande resa som gav mersmak :) 


Dina 3 bästa podcast-tips? 
- Oj, jag lyssnar på så många olika...Men jag skulle nog säga Social Media Marketing med Michael Stelzner, Framgångspodden och P3 Dokumentär.


Vad gillar du att göra när du inte jobbar? 
- Jag hänger mest med kompisar och familj, tränar och älskar att resa till platser på jorden som jag aldrig varit på. Jag är också en periodare när det gäller att titta på serier o dokumentärer.