Meet the team – Jonas Bergman, Kreditanalytiker

jonas_bergman

Jonas är vårt senaste stjärnskott i Kameo-teamet! Han arbetar som kreditanalytiker och har över 8 års erfarenhet inom fastighetsfinansiering. I veckans "Meet the team" berättar Jonas mer om sig själv och delar med sig av grymma poddtips. 

  • Dela:

Av Linda Borgudd, Marknadskoordinator Kameo Sverige  I  Publicerat 2019-10-15


Berätta kort om dig själv och din bakgrund
Jag kommer ursprungligen från Värmland, men har bott i Stockholm de senaste 9 åren. Jag har ett stort intresse för idrott, främst hockey där jag spelat på en rimlig nivå i större delen av mitt liv. Utöver det reser jag gärna så fort tillfälle ges – hellre till solen än till snön. 


Vad har du för roll på Kameo och vad innebär den?
I min roll som kreditanalytiker är min främsta uppgift att hitta och möjliggöra affärer, ge Kameo nya infallsvinklar samt att hjälpa de andra kreditanalytikerna att öppna upp ögonen för nya affärer. 


Hur började du intressera dig för fastigheter?
Jag har haft ett stort intresse för fastigheter under större delen av mitt vuxna liv. Människor har alltid och kommer alltid behöva någonstans att bo och jag gillar att va en del av det. Jag har även genomfört ett par egna projekt i egen regi. 


Dina 3 bästa podcast-tips? 
Mina bästa tips är Fördomspodden, Freak show och Sportbladets NHL pod 


Vad gillar du att göra när du inte jobbar?
Att spela paddel och att röra på mig. Jag tycker även om att fiska, men det händer tyvärr allt för sällan