På grund av sjukdom är vår telefonsupport ej tillgänglig från 15.30 idag. Du är alltid välkommen att skicka ett mail till oss på helpdesk@kameo.se

Meet the team - Linda Borgudd, Marknadskoordinator

Linda Borgudd, Kameo

I veckans "Meet the team" presenterar vi vår Marknadskoordinator Linda som har arbetat på Kameo sedan i somras. Linda berättar om hur hennes investeringsresa började, och som vanligt bjuds det på tre grymma podcast-tips! 

  • Dela:

Av Kameo Sverige  I  Publicerat 2019-10-31


Berätta kort om dig själv och din bakgrund! 
- Jag är född och uppvuxen i Lund, men flyttade till Stockholm för snart fem år sedan. Jag har tidigare arbetat inom klädbranschen med allt från ledarskap och visual merchandising till inköp och försäljning, men har de senaste åren skolat om och studerat reklam och PR på Stockholms universitet. 


Vad har du för roll på Kameo och vad innebär den?
- Som marknadskoordinator på Kameo har jag väldigt varierande arbetsuppgifter. Jag sysslar bland annat med produktion av content och annonsmaterial, sköter Kameos sociala kanaler och hjälper till med lite allt möjligt som behövs. Det är mycket som händer hos Kameo nu, vilket gör att den ena dagen aldrig är sig lik den andra. 


Berätta om hur du kom i kontakt med investeringar från början? 
- Jag kom i kontakt med investeringar när jag hörde talas om Unga aktiesparare. Jag blev medlem där och träffade andra tjejer som hade samma intresse som jag, vilket resulterade i att vi startade en mindre investeringsgrupp för tjejer. Vi ses cirka en gång i månaden och dricker vin och pratar om allt som har med investeringar att göra.


Dina 3 bästa podcast-tips? 
- En favorit är Institutet. Annars skulle jag säga Stuff you should know och S-town! 


Vad gillar du att göra när du inte jobbar? 
-  Att käka lyxfrulle och kolla på true crime dokumentärer är svårslaget! Men också att resa, äta allt som innehåller tryffel och dricka vin med vänner :)