Meet the team – Theodor Frösslund, Crowd Success Manager

Kameo - crowd success manager

Lär känna vår Crowd Success Manager! Det är Theodor som har hand om vår kundtjänst och ser till att Kameo alltid levererar kundservice i världsklass. I veckans Meet the team berättar Theodor bland annat om hans bakgrund samt om hur intresset för investeringar startade. 

  • Dela:

Av Linda Borgudd, Marknadskoordinator Kameo Sverige  I  Publicerat 2020-14-01


Berätta kort om dig själv och din bakgrund
- Mitt namn är Theodor Frösslund, 34år, bor i Stockholm, men är uppvuxen till stor del i England, där jag både har studerat och arbetat i under flera år. Jag arbetade för försäkringsbolag, pensionsbolag samt en av världens största banker (HSBC). Min arbetslivserfarenhet har till stor del varit inom diverse kundtjänstområden där jag arbetat med kundservice och kundnöjdhet då en av de saker som motiverar mig mest är att kunderna som jag är i kontakt med är nöjda och känner att de kan fråga efter mig om det behöver kontakta oss i framtiden.


Vad har du för roll på Kameo och vad innebär den?
- Jag är Crowd Success Manager hos Kameo, vilket innebär att jag arbetar med diverse områden. Internt har jag dagligen kontakt med de flesta av mina kollegor i Sverige, Norge och Danmark där jag arbetar med att förbättra våra kunders upplevelse i våra processer och på vår hemsida. Externt är jag är i kontakt med våra kunder via telefon och mail där jag svarar på deras frågor. Om ni har förbättringsförslag är ni välkomna att höra av er till mig via mail eller telefon – all feedback uppskattas!


Berätta om hur du kom i kontakt med investeringar från början?
- Jag har haft ett livslångt intresse av sparande och investeringar, vilket jag kan tacka min far för. Min far har arbetat inom finansvärlden i ungefär 50 år och har lärt mig att tänka på ett kritiskt och konstruktivt sätt med allt jag gör och att ”think outside the box”.


Har du några bra serier du vill tipsa om?
Finns så många att välja mellan men om man vill kolla på några äldre serier som är oerhört bra rekommenderar jag The Wire, Band of Brothers, och Sopranos.  För serier som går nu så föreslår jag: The Black List, Vikings, och Good Omens.


Vad gillar du att göra när du inte jobbar?
Jag gillar att träna, utöva diverse sporter, lyssna på musik, umgås med vänner och gå på bio, eftersom filmer är ett av mina stora intressen.