Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Kameo finansierar ditt fastighetprojekt

Fastighetslån genom Kameo

Med låga krav på förhandssålt, en snabb och smidig ansökningsprocess och flexibla säkerhetsvillkor har Kameo blivit en populär finansieringsaktör på marknaden. Idag har Kameo finansierat över 350 fastighetsprojekt runtom i hela Skandinavien.

  • Dela:

Av Kameo


Konceptet är enkelt – med hjälp av tusentals investerare via Kameos plattform kan du finansiera ditt fastighetsprojekt utan att ge upp ägarskap. Vi erbjuder flera typer av finansieringslösningar och ger dig besked om din låneansökan inom en vecka. Nedan listar vi de främsta anledningarna till varför Kameo kan erbjuda den perfekta finansieringslösningen för dig!


4 anledningar till att ansöka om lån genom Kameo


1. Flexibla villkor
En av de största anledningarna till att fastighetsbolag lånar pengar via Kameo är att vi erbjuder mer flexibla villkor och smidigare hantering än vad banken oftast kan erbjuda.

För att kunna låna pengar av banken till att bygga bostäder, krävs det oftast att minst 60% av alla enheter är sålda i förväg. I vissa fall kan banken till och med kräva 100% förhandssålt. Vi har lägre krav på förhandssålt och kan erbjuda lån till fastighetsutvecklare som vill starta byggnationen utan att ha sålt något. På så sätt slipper du sälja projekt på ritning och istället ha något konkret att visa upp. 


2. Kortare process och bättre avkastning
Det kan ta upp mot flera månader för ett fastighetsbolag att få beslut om ett lån av banken. Hos oss får du ett beslut inom en vecka. Vi erbjuder dessutom en smidig och personlig hantering, där du får en och samma person från start till mål och som hjälper dig med allt. 

Tittar man på hur lång tid det tar för ett fastighetsbolag att kunna sätta igång med bygget, sänker vi projekttiden med cirka ett halvår. Tiden går från ungefär 1,5 år hos banken, till 1 år med finansiering genom oss. Den här tidseffektivitet gör att många väljer att finansiera sina projekt genom oss. Den korta projekttiden möjliggör även att du kan starta nästa projekt snabbare och få bättre avkastning på dina affärer.


3. Kameo erbjuder lån över bankfinansiering
Banken tillåter generellt sett bara finansiering av ett projekt åt gången, vilket  kan hindra företag från att växa. Vi erbjuder lån över er bankfinansiering, som hjälper dig att få loss det egna kapital som krävs för att du ska kunna genomföra nya investeringar, projekt eller för att stärka kassan.


4. Hög belåningsgrad 
Eftersom banken sällan går högre än 60% i belåningsgrad kan det begränsa den önskade tillväxten. Vi erbjuder finansiering upp till 90% av kostnaderna och kan finansiera fastighetsprojekt upp till 70 miljoner kronor. 


Söker du finansiering till ditt nästa fastighetsprojekt? Vi finansierar alla former av fastighetsaffärer – Läs om vad vi kan erbjuda här.