Bästa investerare! Den 1 juni kommer Kameos hemsida att vara otillgänglig under en kort tid på grund av planerat underhåll. Hemsidan kommer att vara nere från kl. 10.00 och förväntas vara åter i drift ca. 2 timmar senare. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan medföra och tackar er för ert tålamod och förståelse.

Kameo har uppdaterat de allmänna villkoren för långivare. Du hittar allmänna villkor genom att klicka på "Användarvillkor" i footern.

Finansiering till 34 hyresrätter i Enköping

Drosk finansiering

Acasa bostad upprättade 34 hyresrätter i Enköping, Bredsand, med finansiering genom Kameo. Kamoes investerare lånade totalt ut 54 600 000 kr. 

  • Dela:

"Vi hade ett par banker som ville titta vidare på projektet men det skulle dröja flera månader innan de ens kunde komma ut och kolla, och så länge kunde vi inte vänta. De traditionella bankerna har så otroligt många projekt att välja på och föredrar då storstadsregionerna där alla investeringar är kassaskåpssäkra. Kameo kunde garantera hela vårt lån och var dessutom redo att sätta igång direkt. Så utan Kameos finansieringsmöjlighet hade vi inte kunnat göra det här projektet så snabbt."

Vill du få hjälp med finansiering av ditt projekt? Kontakta oss idag!

Kontakta oss och sök lån