Attans! Tyvärr upplever vi för närvarande problem med att upprätta nya investeringskonton. Vi arbetar för fullt för att lösa detta. Under tiden kan du registrera dig med hjälp av bara din e-post och få tillgång till all information på vår investeringsplattform, för att läsa på om våra investeringsmöjligheter. Du är välkommen att höra av dig till helpdesk@kameo.se om du har några frågor.

Finansiering till 34 hyresrätter i Enköping

Drosk finansiering

Acasa bostad upprättade 34 hyresrätter i Enköping, Bredsand, med finansiering genom Kameo. Kamoes investerare lånade totalt ut 54 600 000 kr. 

  • Dela:

"Vi hade ett par banker som ville titta vidare på projektet men det skulle dröja flera månader innan de ens kunde komma ut och kolla, och så länge kunde vi inte vänta. De traditionella bankerna har så otroligt många projekt att välja på och föredrar då storstadsregionerna där alla investeringar är kassaskåpssäkra. Kameo kunde garantera hela vårt lån och var dessutom redo att sätta igång direkt. Så utan Kameos finansieringsmöjlighet hade vi inte kunnat göra det här projektet så snabbt."

Vill du få hjälp med finansiering av ditt projekt? Kontakta oss idag!

Kontakta oss och sök lån