Kreditanalytiker

Dina arbetsuppgifter som Kreditanalytiker

I denna roll kommer du att vara delaktig i att utveckla kreditgivning inom företag-och fastighetslån. Du kommer att arbeta tillsammans med fem kollegor i ett skandinaviskt team för att driva utvecklingen framåt. Kameo växer och du erbjuds en social innehållsrik roll där du har möjlighet att vara med och utforma hur kreditgivningen inom koncernen ska se ut framöver.

Du kommer att vara delaktig i att bygga upp en avdelning vars huvudsakliga uppgift är kreditgivning, kredituppföljning och försäljning samt uppföljning och utveckling av koncernens uppsatta kreditprocesser.

Som kreditanalytiker arbetar du med b.la analys av bokslut, affärsplaner och budget, säkerhetsvärdering, ta fram förslag på säkerheter samt att upprätta handlingar kring detta.

  • Dela:

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och med erfarenhet av kreditbedömning och gärna riskanalyser av företag. Din erfarenhet kan ha inhämtats från finansbolag eller annan liknande verksamhet. Du har lätt att prioritera information och är skicklig på att formulera dig i skrift i både svenska och engelska. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, och känner dig bekväm med Excel.

För att trivas och lyckas med rollen behövs en person som har lätt för att bygga relationer då arbetet är mycket socialt. Du tar även ansvar för din kreditprocess från början till slut och jobbar tätt ihop med ditt team där ni tillsammans utvecklas och utvecklar. Du är analytisk och kvalitetsmedveten och trivs i en entreprenöriell omgivning och kan strukturera ditt arbete.

Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll i ett tillväxtbolag

Du erbjuds en utmanande, självständig roll i ett dynamiskt tillväxtbolag på en arbetsplats med prestigelös positiv stämning där alla medarbetare har stor möjlighet att påverka sin egen roll. Du kommer att arbeta på Stockholmskontoret. Idag består kreditteamet av fem personer och förväntas stärkas upp av ytterligare två personer.

Kontakta Vanja Eriksson vanja@kameo.se med din ansökan.