På grund av sjukdom är vår telefonsupport ej tillgänglig från 15.30 idag. Du är alltid välkommen att skicka ett mail till oss på helpdesk@kameo.se

Den skandinaviska plattformen för finansiering av fastigheter

Investeringar för alla

Kameo, grundat 2014, är en ledande skandinavisk investeringsplattform. Vi erbjuder en unik plattform där fastighetsutvecklare och tillväxtbolag kan finansiera sina projekt direkt genom investeringar från tusentals personer. Vi erbjuder ett innovativt alternativ till traditionella banklån och gör det möjligt för både privatpersoner och företag att investera i spännande projekt och företag som inte finns tillgängliga på den traditionella marknaden.

2016 blev vi licensierade som ett betalningsinstitut och sedan dess har vi vuxit och expanderat över hela Skandinavien. Idag har vi huvudkontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi värdesätter vår ägarstruktur, som omfattar både medarbetare och ängelinvesterare, med investmentbanken ABG Sundal Collier som vår största aktieägare och strategiska partner.

Team

Urban Stärner

Urban Stärner

Chief Technology Officer

Frode Sørensen

Frode Sørensen

Chief Administrative Officer

frode@kameo.no

Johan Widström - Kameo

Johan Widström

Head of Credit Committee

Jacob Ohlin

Jacob Ohlin

Head of Analysis

jacob@kameo.se

Petter Leidvik

Petter Leidvik

Head of Lending Operations

petter@kameo.se

Sasan Shabani

Sasan Shabani

Head of Business Development

sasan@kameo.se

Linda Borgudd

Linda Borgudd

Head of Marketing 

linda@kameo.se

Rashid Khan

Rashid Khan

Senior Developer

rashid@kameo.se

Renate Haraldsen

Renate Haraldsen

Marketing Manager

Föräldraledig

Pia Sørensen

Pia Sørensen

Lending Operations Manager, DK & NO

pia@kameo.dk 

Styrelsen

Geir B.Olsen bw

Geir B. Olsen

Ordförande

Erika Eliasson | Kameo

Erika Eliasson Ekberger

Styrelseledamot 

Mia Batljan

Mia Batljan

Suppleant

Advisory board

Våra värderingar

Ansvarsfulla

Vi tar ansvar gentemot både låntagare och långivare och ser till att alla får den bästa möjliga upplevelsen av att använda våra tjänster. 
 


Öppna

Vi tror på att öppenhet och transparens skapar tillit. Vi lägger därför stor vikt vid att säkerställa en hög informationsnivå och tillgänglighet, så att kunder och partners alltid får sina frågor besvarade.


Personliga

Vi tycker att alla kunder ska få tillgång till bra service och ett personligt bemötande. Vi tar alla frågor och funderingar på allvar och tar oss gärna tiden att bemöta våra kunder.


Inkluderande 

Vår verksamhet bygger på en mer inkluderande finansmarknad. Vi lägger fokus vid att välkomna alla kunder samt att skapa en inkluderande arbetsmiljö för våra medarbetare