Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Press

Här hittar du nyhetsartiklar där Kameo omnämns samt aktuella pressmeddelanden.

  • Dela:

Pressmeddelanden

Ta del av aktuella pressmeddelanden via Cision News


Nyhetsartiklar

6 maj 2024 | Fastighetsnytt: Stelbent finansiering bromsar byggandet

2 maj 2024 | Breakit: Kameo vill få sparare att investera i nya bostäder i Sverige

12 februari 2024 | Realtid: Kameo fyller på kassan igen 

10 augusti 2023 | Fastighetsnytt: Nytt månadsrekord för Kameo när "banker stramar åt"

5 juni 2023 | Realtid: Det krävs alternativa finansieringsmodeller för att undvika framtida finansiella kriser 

17 april 2023 | Breakit: Säkrar 700 miljoner för nya satsningar 

4 maj 2021 | Dagens Industri: Ny storägare 


Om Kameo

Kameo är en investeringsplattform som erbjuder både privatpersoner och företag att investera i säkerställda lån avsedda för fastighetsprojekt i Skandinavien. Detta ger fastighetsutvecklare tillgång till snabb och anpassningsbar finansiering. Med kontor i Stockholm och Oslo, har Kameo byggt upp ett community bestående av över 65 000 investerare. Från start 2016 t o m. 31 mars 2024 har Kameo framgångsrikt förmedlat över 1000 lån till ett värde av mer än 5 miljarder svenska kronor. Genomsnittlig årsränta har under perioden legat på 9,4 procent. Från och med år 2019 har den nordiska investmentbanken ABG Sundal Collier varit en av de största aktieägarna i Kameo och agerar som en betydelsefull strategisk partner. Kameo har tillstånd från Finansinspektionen att tillhandahålla gräsrotsfinansierings- och betaltjänster i Sverige genom Kameo Investment Platform AB.


För PR-frågor vänligen kontakta Frode Riis Andersen på frodera@kameo.no