Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Fastighetsutvecklare söker lån till ombyggnation av fastighet Avslutad

9 % årsränta | Riskbetyg B

Bolaget önskar att låna DKK 400 000 av Kameos långivare. Detta är den tredje tranchen av ett samlat lån om totalt DKK 6 000 000. Lånet ska användas till att finansiera omkostnader i samband med ombyggnation av en fastighet med både bostäder och kommersiella lokaler i centrum av Stege. Första etappen av projektet är  finansierad med eget kapital och lånet genom Kameo ska brukas till att kontinuerligt frigöra kapital för att företaget ska kunna starta nya projekt.

Två lägenheter i projektet är under produktion (som finansieras genom Kameo) och är redo för inflyttning 1:a september 2019, fasadarbete pågår just nu på byggnaden.

Lånet i sin helhet är säkrat med pant i fastigheten samt bolagsborgen från företag med samlat eget kapital på över DKK 100 000 000.

Projektets styrkor

  • 9% årsränta
  • Pant i fastighet
  • Bolagsborgen för hela beloppet från två företag med samlat eget kapital på över DKK 100 000 000.