OneTwoTen AB Avslutad

OneTwoTen AB

Bolagsbeskrivning

OneTwoTen är ett av Sveriges största och äldsta agent- och distributionsföretag på barn- och juniorklädesmarknaden. Företaget erbjuder marknaden en bred portfölj med en stor variation av varumärken. OneTwoTen har varit verksamt i 13 år och sedan 2005 är bolagets verksamhet belägen i Malmö där åtta anställda arbetar. 2009 lanserade företaget sitt egna, prisbelönade, barnklädesvarumärke ”ebbe”. Idag är det ett av Skandinaviens snabbast växande varumärken inom segmentet barnkläder. Intresset för varumärket med den typiska skandinaviska känslan är stort även utomlands. Därför vill nu företaget ta sats och lansera en internationell webbshop för att internationalisera ebbe.

Med stort fokus på att leverera kvalitet och effektivitet i hanteringen av Skandinaviens starkaste varumärken på barnklädesmarknaden, fungerar OneTwoTen som butikernas designpartner. Det innebär att OneTwoTen presenterar allt från banbrytande mode till funktionella ytterkläder samt trygga basprogram till modeintresserade återförsäljare och konsumenter. Den breda portföljen av barn- och juniorkläder gör att återförsäljare kan hitta sin unika mix av varumärken hos OneTwoTen. Styrkan är att portföljen kontinuerligt uppdateras för att ligga i framkant med vad som händer på marknaden.

Varumärket 'ebbe'

2009 grundades det egna varumärket ebbe - ett av Skandinaviens snabbast växande barnklädesmärke. I november 2014 vann ebbe priset som ”årets barnklädesleverantör” på modegalan i Stockholm. ebbe befinner sig stilmässigt mitt i den svenska modehimlen, det vi kallar ”Scandinavian simplicity”. På så sätt är ebbe intressant för en stor kundgrupp som värdesätter skandinavisk design, starkt varumärkeskänsla, hög kvalitet till ett tillgängligt pris. Detta är skalbart och intressant i Sverige, Skandinavien och på exportmarknader över hela världen. ebbe säljs idag på ca tio marknader och via fem agenter inom EU. På exportmarknader säljs varor till bl.a. Japan och Korea. Varumärket ebbe står numera för 70% av företagets omsättning.

– ebbe är inne i ett mycket spännande och expansivt skede och vi blir väl mottagna på flera olika marknader. Det känns långsiktigt smart att vi kan nå en stor målgrupp med vår skandinaviska design. Inte minst Tyskland har visat intresse för vår stil, säger Mikael Thor, vd för OneTwoTen AB. 

"Vi har haft ett mycket bra samarbete med OneTwoTen ända sedan starten av Babyshop 2006. Idag är ebbe en av våra viktiga samarbetspartner och vi ser fram emot en fortsatt stark gemensam tillväxt"

  • Dela: