Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

Tidigare låntagare söker finansiering till uppförande av hyresbestånd Avslutad

Tidigare låntagare söker finansiering till uppförande av hyresbestånd
11% årsränta | Riskbetyg B

Bolaget önskar att låna totalt SEK 40 000 000 av Kameos långivare för ett pågående projekt bestående av totalt 72 hyreslägenheter i Timrå. Detta är första lyftet för projektet och inflytt är beräknat att ske Q1 2025. Projektet är uppdelat på två etapper där detta lån finansierar första etappen som består av 36 enheter. Projektet är påbörjat, där produktion av de första modulerna sker i fabrik och markarbetet är startat. Samtliga hus är planerade att vara resta under maj 2024 och slutbesiktigade under mars 2025. Finansiering av etapp 1 sker med eget kapital tillsammans med detta byggnadskreditiv via Kameo.

Som säkerhet för detta lån ställs pant i fastighet samt bolagsborgen.

Återbetalning av detta lån är planerat att ske genom investeringsbidrag som är beviljat samt slutplacering från bank, vilket planeras att ske när projektet är färdigställt och slutbesiktigat.

Projektets styrkor

  • Tidigare låntagare
  • Beviljat investeringsstöd
  • Offererad slutplacering från bank
  • LTV 59%