Vår telefonväxel är stängd från kl15 den 22a december tills kl09 den 2a januari. Vid frågor är ni välkommen att kontakta oss på helpdesk@kameo.se. Önskar er en God Jul och Gott Nytt År!

Vår telefonsupport är stängd under dagen idag på grund av begränsad bemanning, men öppnar återigen imorgon. För frågor är du välkommen att kontakta helpdesk@kameo.se.

2019 - året som gått

Kameo - fastighets- och företagslån

2019 har varit ett fantastiskt år för Kameo. Vi har samlat lite statistik för att redogöra varför. Nu ser vi fram emot ett spännande 2020! 

  • Dela:

Av Linda Borgudd, Marknadskoordinator, Kameo Sverige  I  Publicerat 2020-01-13


2019 – vilket år!


Under året publicerade vi totalt 117 lån på vår plattform med en totalsumma på 326 980 000 kr. Vi har dessutom hunnit betala tillbaka 75 av dessa lån. Den genomsnittliga årsräntan ligger för tillfället på 9,6% och vi har i skrivande stund fortfarande inte haft några konstaterade kreditförluster - fantastiskt ju! 


Kameo växer så det knakar! Under 2019 öppnade vi vårt danska kontor och välkomnade våra danska kollegor. Vi rekryterade även en CMO och Kameo Sverige fick en ny VD. 

Vi kan inte annat än säga att 2019 har varit ett fantastiskt år och att vi ser fram emot allt spännande som kommer att ske under 2020.

Kameo - året som gått

Under 2020 har vi hittills publicerat två svenska lån och ett danskt. 

Aktuella investeringsmöjligheter hittar du via länken nedan

Aktuella lån


*Tänk på
Som med alla investeringar finns inga garantier. De pengar som placeras i projekten kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Läs mer om risker här