Avkastning utanför börsen - investera i fastighetslån!

investera i fastighetslån

Att låna ut pengar till fastighetsutvecklare och få ränta varje månad har blivit en populär investeringsform. Hittills har investerare via Kameos investeringsplattform lånat ut 1,8 miljarder kronor till fastighetsutvecklare i Skandinavien, och fått en snittavkastning på 9%* 

  • Dela:

Av Kameo


Gör som 30 000 andra – få 9%* i genomsnittlig avkastning

Sedan 2016 har tusentals investerare fått en bra avkastning på sina investeringar genom Kameo, närmare bestämt en snittavkastning på 9%*. Idag är det över 30 000 personer som investerar via plattformen regelbundet.
 
- Det har tagit rejäl fart det senaste året, säger Sebastian Harung, CEO och grundare av Kameo. Av de snart 2 miljarder kronor som Kameos investerare lånat ut, har 700 miljoner lånats ut i år. Och vi ser ingen avmattning – tvärtom! Jag tror att det främst beror på att fler upptäcker hur investeringar utanför börsen kan ge bra avkastning, samtidigt som många fastighetsutvecklare ser att det går att få finansiering utanför banken.


2020-003499 (1)

Sebastian Harung, Koncernchef och grundare av Kameo


Investeringar med säkerheter
- Till skillnad från aktier finns alltid någon form av underliggande säkerhet i lånen hos Kameo, oftast pant i fastighet, säger Sebastian Harung. Du som investerare kan enkelt sprida risken över flera lån och själv bestämma vilken summa som ska investeras – helt utan avgifter. Det är helt enkelt ett bra komplement i en väl diversifierad sparportfölj.
 

Fastighetslån Kameo

*9% avser den genomsnittliga årsräntan över alla lån Kameo har publicerat hittills. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde.


Öppna ett kostnadsfritt konto hos Kameo!


Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha hjälp med att öppna ett konto! Du når oss via telefon (010-483 58 80) eller mail (helpdesk@kameo.se).