Meet the team – Petter Leidvik, Crowd Relations & Låneadministratör

petter4

Veckans "Meet the team" är ingen mindre än Petter Leidvik – Kameos allvetare, som ingen på kontoret klarar sig utan. Han berättar om sin roll på Kameo, sitt ohälsosamma fotbollsintresse och bjussar på sina tre bästa tips på podcasts! 

  • Dela:

Av Linda Borgudd, Marknadskoordinator Kameo Sverige  I  Publicerat 2019-10-07


Berätta kort om dig själv och din bakgrund! 
- Jag är 27 år gammal och är född och uppväxt i Stockholm. Jag har läst företagsekonomi på Uppsala Universitet och började efter examen jobba på Kameo. På fritiden kollar jag ohälsosamt mycket på fotboll och försöker hinna med att träffa familj och vänner. Jag har en ouppfylld barndomsdröm om att bli sportkommentator men chansen att det inträffar minskar nog för varje dag som går.


Vad har du för roll på Kameo och vad innebär den?
- Min roll på Kameo är ibland svår att definiera, vilket också var en av anledningarna till att jag attraherades av att arbeta på ett mindre bolag. Jag gillar idén om att själv få utrymme att forma och växa in i en roll. När jag började var vi fyra personer på kontoret och alla gjorde allt. Nu när vi har blivit fler har rollfördelningen kommit mer naturligt. Mina arbetsuppgifter innefattar allt från att se till att våra projekt presenteras på vår plattform till att säkerställa att avtal och säkerheter finns på plats.   

Att få arbeta med olika arbetsuppgifter, högt och lågt, tycker jag bidrar till att det varje dag är roligt att gå till jobbet! Att på det få addera ett härligt gäng kollegor gör det än enklare att kliva upp på morgonen! 


Hur började du intressera dig för fastigheter
- Jag ska villigt erkänna att jag inte hade något brinnande intresse för fastigheter innan jag började arbeta på Kameo, delvis för att jag sällan resonerat särskilt mycket över det tidigare. Likt alla andra som är uppväxta i en storstad har jag fått höra att "den bästa investeringen man kan göra är i fastigheter" utan att riktigt förstå varför. Det är såklart en bra fras att dra på en middag, men jag tycker att jag med tiden börjat se alla möjligheter som fastighetsutveckling medför. Allt från entreprenörer som behöver kontor till privatpersoner som behöver någonstans att bo. 


Dina 3 bästa podcast-tips? 

  • Söndagsintervjun med Martin Wicklin 
  • En sporthistoria  
  • P3 Dystopia

Vad gillar du att göra när du inte jobbar? 
- Äta god mat och klaga på att det är mycket folk på tunnelbanan.