Poddar att lyssna på i sommar

podcast

Under sommaren är det alltid tacksamt med tips på bra podcasts. Här länkar vi några riktigt bra poddavsnitt som Kameo medverkar i. Det bjuds på skratt och lärorikt snack om allt från crowdfunding, börsen och norsk lax, till kryptovalutor och krisande flygbolag.

  • Dela:

Av Kameo


Lär dig mer om Kameo genom podcasts:

Nånting om aktier
Crowdfunding med Kameo

“I dagens avsnitt har vi med oss vår första gäst! Nämligen Jacob Ohlin från Kameo, ett företag som sysslar med crowdfunding. Du som lyssnare får en ordentlig inblick i vad crowdfunding är, vilka fördelar det har som en alternativ investeringsform för privatpersoner, på vilket sätt det fyller en viktig funktion i samhället samt vad Kameo har för roll i det. Trevlig lyssning!”
Lyssna på avsnittet här


Aktiespararnas Vd-poddare
Sebastian Harung, Kameo

"I detta avsnitt berättar Sebastian Harung om fintech-bolaget Kameo och vad det innebär att investera genom crowdfunding. Sebastian har ett imponerande cv med en tidigare karriär på DNB och sitter idag som VD och medgrundare på Kameo - ett av nordens största crowdfunding-bolag inom fastigheter."

Lyssna på avsnittet här. 


Aktiespararna
Godbitar och minor på svajig börs

"Bästa banken i Norden. Höga ambitioner i krisande flygbolag. Laxaktier med baksida.
Och kanske läge för oljeaktier med låg värdering och hög direktavkastning? Analytikerna djupdyker i aktielandskapet i Sveriges rika grannland, Norge, tillsammans med den glada norrmannen Sebastian Harung från Kameo. Stämningen är god i studion och en rad sektorer avhandlas i det senaste avsnittet av Aktiepodden."

Lyssna på avsnittet här.